Select Page

News

Aflysning : Pga. kraftig vind, i dag, aflyses følgende afgange: fra Snaptun (kl.16:05) & fra Endelave (kl.17:25). Der påregnes at sejle fra Snaptun kl. 18:45. Vi beklager! Mvh. M/F Endelave ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Pga. Kraftig SØ-vind og strøm sejler færgen til Horsens denne morgen. Der bliver afgang mod Endelave fra Horsens ca. kl 09:00. Mvh MF Endelave tlf 40407217 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Pga. kraftig blæst er færgens afgang i dag fra Endelave kl 0820 og afgangen fra Snaptun kl 0945 desværre aflyst. Vi beklager Mvh MF Endelave
Ved spørgsmål, ring til færgen 40407217
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Kære beboer,

Hvorfor har du valgt at bo på ENDELAVE? Er det NATUREN? Er det FÆLLESSKABET? Det fredfyldte Ø-LIV eller noget helt fjerde?

Spørgsmål som disse er vi, FEM ANTROPOLOGI-STUDERENDE fra Københavns Universitet, meget interesserede i at høre, hvad du tænker om. Vi har nemlig besluttet os for at lave vores 3. semesters projekt på jeres ø, fordi vi er nysgerrige efter at vide, hvordan det er at bo på en små-ø i det sydlige Kattegat.

Hvis du har lyst til at tale med fem nysgerrige studerende - og dermed hjælpe os til at forstå, hvordan du oplever det særlige ø-liv på Endelave - må du meget gerne skrive eller ringe til os via nedenstående KONTAKTINFORMATIONER.

Vi håber på at høre fra dig - og ser frem til at bebo din dejlige ø.

De bedste efterårshilsner
Lasse, Maja, Rasmus, Emilie og Adam.

MAIL - adampaaske@me.com

TELEFON - 26 83 74 35

Ps. Vi ankommer til Endelave d. 04/11 og drager tilbage til København d. 22/11."

Vi håber på at høre fra dig.

Bedste hilsner
Maja, Lasse, Emilie, Rasmus og Adam.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

4 måneder siden

Endelave - Solskinsøen i Kattegat

Vil du have en bod til Lægeurtehavens julemarked? Håndarbejde, kunst, håndværk, julesager, bagværk og fødevarer.......osv.
Det koster ikke noget at have en bod, men vi ser gerne at man giver en ting til lotteriet. Ring eller skriv til Tove for tilmelding.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook